Rosenday SPA i Luleå

Företaget bildades 2004 av Maria Devi. Med åren och den växande spakulturen har företaget utvecklats till en välbesökt och omtyckt SPA. 2015 ombildades företaget till Rosenday SPA AB.

På Rosenday arbetar diplomerade- och certifierade spa-, massage- och hudterapeuter, nagel- och fransspecialister. De arbetar lugnt och terapeutiskt med olika behandlingsformer, skapade för en harmonisk och välmående känsla, utifrån människors olika behov och önskemål.

Maria Devi, vd Rosenday SPA

Av- och ombokningsregler

Av- och ombokningar på behandling bör ske minst 24 timmar före avsatt tid. Ej avbokad tid debiteras med hela kostnaden. Vid ej avbokad tid förfaller presentkortet i sin helhet och är ogiltigt. Gäller alla behandlingar, även helg- och kvällsbokningar.

Presentkort

En underbar present att få och att ge bort till din älskade, väninna, kollega, som bröllopspresent, födelsedagspresent, julklapp eller annat. Gäller ett år från inköpsdatum och kan ej bytas mot kontanter eller produkter.

Konsultation

I alla våra behandlingar ingår konsultation av kundens hälsa och önskemål vad hon/han vill få ut av behandlingen. Vi ser alltid till kundens välmående och fysiska tillstånd och vill därför behandla därefter. Detta enligt branchrådets rekommendationer för friskvård, hälsa och skönhetsbehandlingar.

Viktigt

Det är viktigt att du informerar oss om graviditet eller medicinska besvär som t ex hjärtproblem, högt eller lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär eller annat.

Följ oss på Facebook

Vi bjuder dig på tips, erbjudanden och nyheter. Facebook/Rosendayspa