SPA Massage

Avstressande massage där man använder sig av aromaoljor. Massagen stimulerar blodcirkulationen och nervsystm. Massagen ger beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra. I alla våra aromamassager använder vi varma wenfahanddukar och varm olja.

Tid: 55 min

Arctic

Denna energigivande och blodcirkulationsökande massageolja ger en pigg och uppfriskande massage. Innehåller solros, avocado, scheasmör och eucalyptus.

Harmony

En härligt doftande massageolja för den lugna avslappnande aromamassagen. Innehåller lavendel, mandarin, bergamott och patchouli.

Lingonberry

Denna olja harmonisera acne, fet hy och irriterade hudtyper. En utrensande effect på huden. Lingonfröoljan med en naturlig syra som verkar balanserande för hy i obalans. Innehåller svartpeppar, E-vitamin och Cypress.

Neutral

Denna doftfria massageoljan är ett utmärkt val för de med känslig hy. Ett bra val av olja om man är känslig mot dofter. Innehåller tistelolja, avokadoolja, sheasmörsolja och E-vitamin.

Deep

Denna olja är komponerad för den djupverkande massagen. Arnicans unika substanser ger en milt värmande långvarig effekt. Den verkar smärtlindrande för stela och ansträngda muskler. Innehåller tistelolja, avokadoolja, E-vitamin och tallolja.